#16: Hvad er din livsfilosofi? Med Alex Riel

Har du sådan virkeligt tænkt over tilværelsens store spørgsmål, siden du var fem år gammel? Alt for mange af os er livsfilosofiske analfabeter, og det er fuldt forståeligt, når virkeligheden er så kompleks og mangfoldig.

Men her kan den praktiske livsfilosofi komme os til hjælp, for mange har gjort sig store tanker om verden før os. Filosoffen Alex Riel har blandt andet skrevet den fantastiske bog “Praktisk Livsfilosofi“, som udmærker sig ved at være let tilgængelig og fyldt med gode øvelser, selvom den handler om de helt store tanker.

Jeg kontaktede Alex, da han også ved meget om integral bevidsthed, og jeg havde på fornemmelsen, at det begreb kan gøres klogere på, hvordan vi bliver bedre til at arbejde og leve sammen, selvom vi er forskellige. Og jeg blev ikke skuffet – tværtimod.

Du kan se her, hvad han i øvrigt også har skrevet (både bøger og gratis artikler). Du kan også høre mere til Alex i flere af hans foredrag på Youtube: Noetisk livsfilosofi, Livet efter livet og Menneskets spirituelle og seksuelle udvikling,

Rigtig god fornøjelse med en time og tyve minutter, der i den grad risikerer at sætte de store tanker i gang.