Scroll Top

Referencer

Her finder du et udpluk af mine referencer.
Du vil altid kunne finde en opdateret liste på Athenas

Lutter ros! Tommy var i topform og begejstrede 120 tilhørere, som alle har armene i vejret. Selv de, som altid er lidt forbeholdne. Virkelig topklasse!

Roskilde og Køge Sygehuse – Birgitte Østergaard

Tommy har en super fed personlighed og fremtoning. Vi havde bestilt “den trælse organisation”. Oplægget har allerede nu betydet, at vi i organisationen kan tilgå emnet med masser af humor

Jobcenter Skive – Pernille Hviid

Passede perfekt til vores arrangement.

Danmarks Lærerforening – Heine Rasmussen

Tommy formåede at ramme præcis ind i den kontekst vi havde planlagt, hvilket indikerer at han har lyttet til vores intentioner og forstået at omsætte dem til et levende og nærværende oplæg.

Tønder Kommune – Marianne Valentin

Professionelt og virkelig morsomt – med det helt rigtige strejf af alvor

Frederikshavn Kommune – Anette Nedermark

Det var super godt og der er kun kommet positive tilbagemeldinger. Tommy havde virkelig tilpasset foredraget til målgruppe og behov!

Ringsted Kommune – Trine Testmann

Tommy var god til at tilpasse sit indlæg til gruppen.

Novozymes A/S – Charlotte Christensen

På baggrund af det fremsendte oplæg formåede Tommy Krabbe præcist at give foredraget et perspektiv, som af deltagerne blev oplevet relevant og vedkommende for deres egne roller som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter. Derudover indeholdte foredraget nogle konkrete og tilgængelige værktøjer, der nemt kan afprøves af deltagerne i egne områder.

Region Nordjylland – Thomas Søndergaard

Godt, sjovt og underholdende – også meget tilpas i længde (ca. 1,5 time). Flere medarbejdere har været forbi og sige det var godt. Fint at få vendt tingene lidt på hovedet – alligevel med et seriøst budskab.

Bornholms Regionskommune – Stine Hansen

Skønt at slippe for konsulent floskler og befriende morsomt, men alle forstod alligevel de nødvendige pointer.

Fødevarestyrelsen – Birgit Hendriksen

Foredraget var fremragende og med en fin fornemmelse for målgruppen, som har vurderet det til at være særdeles relevant og meget levende – og noget som alle har taget med sig i det videre arbejde.

Borupgaard Amtsgymnasium – Birgitte Jørgensen

Det var en super god og inspirerende undervisningsdag, der indeholdte det som vi ønskede os. Tommy er utrolig motiverende. Han er utrolig god til at gøre stoffet jordnært og anvendeligt i praksis. At der inddrages humor i stor stil er et plus, og gør at man bedre kan huske gode ideer og redskaber.

Mariagerfjord Kommune – Hanne Pedersen

Vi var meget tilfredse med fordraget og Tommy. Der var positiv feedback fra mange deltagere.

Nissens A/S Personaleforening – Anja Egeberg

Yderst relevant og meget inspirerende. Foredraget gave stof til eftertanke.

Aarhus Universitetshospital – Charlotte Andersen

Samarbejdet med Tommy Krabbe, omkring NEXUS – Topmøde for Frivillige, har været fuldstændig fantastisk. I planlægningsfasen har vi haft nogle meget konstruktive dialoger. Det har været vigtigt for os, at de ideer de frivillige har bidraget med, blev synlige på selve Topmødet, og den målsætning har Tommy hjulpet os med at opnå. Samtidig har han med sin viden og kreativitet bidraget med nye ideer og input til Topmødet. Hans rolle var at være konferencier på dagen (kl. 10-15) og at holde to oplæg om “Den fælles ildsjæl” og om “At passe på sig selv”. Allerede fra starten af dagen opnåede Tommy at få en fortrolighed med deltagerne, som havde stor betydning for deres oplevelse af dagen. Med sin humor og relevante viden og historier om frivillighedsområdet bidrog han til at deltagerne gik derfra og var blevet klogere og dygtigere til det, de allerede er rigtig gode til – nemlig at gøre en forskel.

Herlev Kommune – Rikke Røge Forchhammer

En meget livlig foredragsholder; man kedede sig på intet tidspunkt og var hele tiden medinddraget.

Air Control Wing, Flyvevåbnet, Forsvaret – Iben Laursen Kjærgaard

Tommy Krabbe var meget lydhør og tilpassede sit foredrag så det sad “spot on”. Rigtigt fint med vekslen mellem teori og eksempler. Og så var der humor og varme samt dedikation i foredraget.

HC Ørsted Gymnasiet – Mogens Bagger Hansen

Rigtig godt foredrag med en meget entusiastisk foredragsholder. God blanding af teori, praksis og humor. Lige som vi havde håbet på ?

Odense Kommune, Børne- og Ungeforvaltningen, Børn- og Ungeregion Syd – Karina Kringlum

Tommy Krabbe er bare en fantastisk og sprudlende personlighed. Han indfriede til fulde forventningerne. Jeg havde mødt ham en gang tidligere.

Folkeoplysningsudvalget Hjørring Kommune – Ib Rævdal

Meget givende foredrag med både humor, alvor og mega sjove eksempler. Megen ros til Tommy fra os (arrangøren) og mange af tilhørerne.

Frivilligcenter Fredericia – Charlotte Mikkelsen

Tusind tak for et forrygende kursus i arkitekternes hus – masser af grin men også stilhed og eftertanke! Alle var imponerede over dagen.

Dominia A/S – Kjeld Christiansen, Adm. Direktør

Vigtigt med godt forarbejde (spørgeskema / interview) i forhold til både at ramme målgruppen og gøre indholdet relevant i forhold til den konkrete baggrund for afholdelse af arrangementet.

Lejre Kommune – Ilse Asmussen

Tilbagemeldingerne har kun være positive. Jeg personligt synes det var rigtig godt, og elefanten vil følge mig resten af livet ? Tak.

Biosthetique – Helle Quist

Mit publikum har rost Tommy Krabbe til skyerne, han er hylende morsom, fylder hele scenen på en rigtig god måde, vi vil helt sikkert benytte Tommy Krabbe en anden gang. Tusinde tak for rigtig god underholdning.

Social- og Sundhedsassistentklubben, Århus – Annie Schacht

Ingen. det var top prof og lige efter ønske

Integrationsnet – Else-Marie Ringgaard

Meget stor tilfredshed fra alle i selskabet uanset alder og baggrund.

Danske Spil – Liselotte Jørgensen

Medrivende foredrag forstod at synliggøre tingene på en indlevende måde.

Hofor – John

Det var dejligt at Tommy havde kendskab til og sat sig ind i vores branche.

Geoforum – Mette Borg

Tommy Krabbe har en fantastisk energi og fortæller-oprigtighed og så er han engageret.

Sønderparken og Korskærparken – Beatrice

God humor. Godt med kontakt inden arrangementet, hvor vi fik rundet af med et par gode budskab vi gerne ville have frem.

Sinatur konferencehoteller – Morten Grimsgaard

Meget inspirerende og indlevende oplægsholder. Foredraget var tilrettelagt de ønsker jeg havde dertil. Brugte den jyske humor – meget positivt.

Børnehuset Koldbøtten – Anne Marie Yde

Inspirerende foredrag.

N.C. Nielsen A/S – Holger Tøttrup

Personalet synes Tommy var underholdende og god til at formidle. De fandt det sjovt og anderledes, at han vendte alting på hovedet. Og så var de glad for at slippe for det “sædvanlige” slideshow, men kunne lide hans leg med ordene på de store plancher.

Klinisk Immunologi, Næstved Sygehus – Berit Lefoli Maibom

Jobcenterets Ungeafdeling siger tusind tak for et fantastisk “træls” og utroligt underholdende foredrag. Alle de tilbagemeldinger jeg har fået har været meget positive. Vi synes, at du har en super god udstråling, og det var sjovt at du satte alle de forskellige teorier på spidsen. Vi kan bestemt godt anbefale dit foredrag til alle. Det er ingen tvivl om, at du er en genial foredragsholder.

Jobcenter Ungeafdelingen, Slagelse Kommune – Jeanne Flindt, adm. medarbejder

Tommys jyske humør og indspark med oplevelser fra tidligere ansættelser og private historier var med til at give foredraget et løft. Der var bred enighed i forsamlingen om, at man kunne tage en masse med sig hjem og bruge både privat og arbejdsmæssigt.

Københavns Malerlaug – Dorthe Jørgensen

Det var særdeles underholdende og sjovt

Niels Brock – Kirstine Linhart Mortensen

Vi havde brug for en foredragsholder der kunne tale til en bred medarbejder skare, og som samtidig talte om et emne der ligger os tæt og som vi i øvrigt arbejder aktivt med. Den trælse organisation var et muntert indslag omkring det at være kollega og være ansat i en kommune hvor vores primære opgave er at løse opgaver for og sammen med borgerne og virksomhederne

Odense Kommune – Dorthe Kaack

Meget nærværende, praksisnært og brugbart – ikke bare en masse floskler.

Aalborg Kommune – Anita Overgaard

Et rigtig spændende og inspirerende foredrag, meget nærværende.

FOA – Grethe Nielsen

Frisk, humoristisk foredragsholder, som samtidig har øje for seriøsitet bl.a.gennem biologiske fakta

Røde Kors – Tina Ingerdahl

Tommy Krabbe er en meget inspirerende foredragsholder. Han er en god formidler og er god til at mårette sit tema til den gruppe han taler til. Han spreder super god energi og man er opløftet efter hans foredrag.

Aalborg Universitet – Lise Krogh

Vi har allerede anbefalet Tommy til andre organisationer

HK / Privat – June Halvorsen

Stor ros fra både mit udvalg og fra gæsterne, som både fik grinet og noget med sig hjem.

Varde Kommune – Elin Thorup

Konferencedeltagernes kommentarer var: En fantastisk foredragsholder Oplægget var rigtig godt, har så lige haft æren af at opleve ham i september på en kongres som FOA havde. Super med den humoristiske og ironiske tilgang – når der også er en viden bag. Godt med en anden vinkling af problemstillingen fantastisk og humoristisk med indhold. Han var super god. Endnu en super foredragsholder. Igen en fantastisk oplægsholder som alle medarbejdere ville have gavn af at høre. Tommy Krabbe lavede et meget anderledes oplæg. Men på den måde fik han mig til at holde fokus på det tidspunkt af dagen. Grave grøfter er en fin metafor for mig. Super formidler Humoristisk og anderledes måde, at formidle et foredrag på. Meget inspirerende. Det var sjovt, underholdende men også med en alvor bag. Tommy fik sat et lidt andet fokus på trivslen. Dejligt at det var uden power points. Og så fantastisk, fedt at få en vinkel på hvad de trælse medarbejdere gør.

Aabenraa Kommune – Mathilde Vammen

Det var super godt! Tommy er en meget engageret og rutineret foredragsholder, der uden de traditionelle slides leverede rigtig gode budskaber på en underholdende måde.

Ishøj Kommune – Kenneth

Det var rigtig godt. Gode pointer og god gennemslagskraft.

Invacare – Tania Schrøder Thøgersen

Der var en god balance i alvor og humor, vores medlemmer har efterfølgende kvitteret for en sjov aften med ting til refleksion. Længden var passende og det levede fuldt ud op til forventningen.

Topdanmark Forsikring A/S – Camilla Kjærbye

Super godt foredrag!

Syddansk Universitet – Sladja Zoric

Meget levende og fik taget de udfordringer vi aftalte med.

Lejerbo – Per Hellmann

Dejlig Tommy henvendte sig, så vi fik præciseret målgruppen og indholdet.

FOA Silkeborg-Skanderborg – Jytte Flyvbjerg Kristiansen

Alt var perfekt!

Vesthimmerlands Kommune – Mette Drejer Jørgensen

Tommy holdt et underholdende og samtidig lærende oplæg, hvor deltagerne fra starten af var meget lydhøre og deltagende i processen. Vi havde aftalt at Tommy til sidst skulle gå i dialog med deltagerne, således de kunne reflektere og samtidig forberede sig på hvorledes der kunne arbejdes med udfordringerne på arbejdspladsen – hvilket fungerede fint

BUPL Nordjylland – Gitte Mølgaard Nielsen

Rigtig godt foredrag.

IDA Proces – Anne Mette McAloone

Foredraget En træls organisation er et hit, da Tommy på sin humoristiske facon får sat fokus på at vi ikke altid kan have den positive tilgang og ja-hatten på. Godt at få vendt tingene på hovedet indimellem.

HK-klubberne i Odense Kommune – Gunnel Svensson

Alle var meget tilfredse. Jeg synes, at der var en god energi og stemning. Det gik fint med at fortsætte selv om eftermiddagen. Vi fik mange gode snakke og helt sikkert en masse med hjem, som vi har tænkt os at bruge fremadrettet.

Novo Nordisk – Karin Andresen

Tommy Krabbe var velforberedt, kom i god tid så vores tekniker og han kunne være klar. Det oplever vi desværre ikke altid fra alle vore oplægsholdere!

FOA Odense – Pia Baghbanian

Super – rigtig god dialog med Tommy inden selve foredraget og en meget fin oplevelse.

Region Hovedstaden, Center for Økonomi – Louise Hansen

Meget sprudlende ung mand som både var morsom, men som også havde faglig dybde så alle tilhører fik hvad de kom efter.

Sammenslutningen Af Dagsinstitutionsledere (SAD) – Jan Kjellstrøm

Vedkommende, velforberedt, engagerende

Arbejde Adler – Dorte Andersen

Det var helt fantastisk – Tommy er meget underholdende og forstår at få budskabet igennem

Chr. Olesen Synthesis – Pernille

Foredragsholder ramte ’spot on’ med hvad vi havde oplyst om ?

Danmarks Nationalbank – Allan Børgesen

Tommy indtog scenen med humor og hans beroligende vestjyske væsen. Han talte meget engageret og med overskud. Foredraget havde en god kombination af humor og livsvigtige pointer. Vi giver ham vores bedste anbefaling.

HK-klubben ved Nordsjællands Hospital – Mette Gravgaard

Tommy havde den opgave at at holde foredrag for hele skolen. 4 foredrag med ca. 200 personer hver gang. Foredraget var en del af vores fællesdag “VOres FG”, hvor målet var at udvikle på de enkelte klasser. Tommys foredrag skulle være et friskt input til dette arbejde. Det lykkedes fremragende for Tommy at fange eleverne og sætte tanker om fællesskab og individuelt ansvar i gang. Samarbejdet med Tommy gik meget let.

Fredericia Gymnasium – Peter Knudsen

Utrolig behagelig mand, god til at fange stemningen.

Hk klubben Odder – Hanne Fleron

Fagligt i top og formidlingsmæssigt i top.

DIF Danmarks Idrætsforbund – Torben Bundgaard

Tommy har holdt det samme foredrag – ind til nu – 4 gange. Og han mangler en enkelt gang. Selvom det har været det samme foredrag han har holdt, har han formået at gøre det på en både spændende, inspirende og humoristisk måde, så deltagerne bliver holdt fanget. Han anvender nogle gode metaforer og let-tilgængelige værktøjer, der gør at deltagerne har lettere ved at anvende det de har lært/hørt om efterfølgende. Vi har været meget tilfredse med Tommys præstation og han skal have stor tak herfra.

FOA, Fag og Arbejde – Gitte Fjeldgaard Hansen

Godt, solidt og sjovt foredrag, med gode henvisninger til tidligere foredrag, som var blevet oplyst oplægsholder.

Greve Kommune – Mette Hvidemose

Vi var alle meget begejstrede for den energi og entusiasme Tommy lagde i sit foredrag. 5/5 stjerner herfra.

Expand business – Kenn Jørgensen

Tommy Krabbe levede fuldt ud op til forventningerne – han favnede hele gruppen af mennesker, trods meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Foredraget var levende med stor indfølingsevne og meget humoristisk sans, for et ellers meget omstridt emne – nemlig forandring og forskellighed. Alle som deltog, var vidne til en entusiastisk og præcis foredragsholder. Flere har sprogligt taget, et af Tommy Kabbes mange fine pointer, til sig, nemlig at vi har “Bredbånds brede” og det er et menneskeligt vilkår i alle forandringer.

Guldbborgsund Kommune, Distrikt Midt – Lotus Sonnenborg

Tommy leverede et kanon foredrag, og han skræddersyede det 100% efter vores ønsker. Vi havde alle en super fornøjelig fredag. Manden er super dygtig, og formår at fange alle blandt publikum, da han er super nærværende, og god til at blande klare budskaber med fortællinger fra de virkelig liv. Vi havde alle en super TRÆLS dag.

R82 – Brian Nedersøe